SjekkUT fjellhistoria i app underveis!

MINNEVERDIG: Med turappen SjekkUT på mobilen får du både historisk info og mulighet til å registrere deg underveis på Historisk vandrerute Jotunheimen.
MINNEVERDIG: Med turappen SjekkUT på mobilen får du både historisk info og mulighet til å registrere deg underveis på Historisk vandrerute Jotunheimen. Foto: Kjell Helle-Olsen

Underveis på din vandring langs Historisk vandrerute Jotunheimen kan du få opp spennende historikk knyttet til kulturminner, steder og turisthytter på mobilen gjennom DNTs Sjekk-UT-app. På samme app kan du også sjekk inn (registrere deg) på ulike turmål underveis. 

Ved å laste ned appen i forkant av turen, søke opp "Historisk vandrerute Jotunheimen" og trykke "Bli med" er alt klart på mobilen og du trenger ikke en gang dekning for å få opp spennende historier og registrere deg underveis. I appen får du også opp kart over vandreruta med hyttene og severdigheter inntegnet, og har full oversikt over hvor du har vært, og hvilke etapper og distanser du har igjen på mobilen.

Lurer du på noe?

Kontakt oss på Tlf: (+47) 22822822 | marked@dntoslo.no, eller kom innom i Tursenteret vårt i Storgata 3 | 0101 Oslo

VERDT Å SJEKKE UT: På Gjendebu har vandrere søkt ly og hvile i generasjoner - de spennende historiene får du opp på appen SjekkUT.
VERDT Å SJEKKE UT: På Gjendebu har vandrere søkt ly og hvile i generasjoner - de spennende historiene får du opp på appen SjekkUT.